SEMBRANT PAU

El 30 de gener totes les escoles celebrem el Dia de la Pau i la No Violència. Un dia, en el qual tots units aixequem la veu demanant que la pau sigui una realitat en el món en el qual vivim. 

 

Enguany coincideix que el valor sobre el qual se centra el curs és la pau. Per aquesta raó, durant tota aquesta setmana s’han dut a terme diverses activitats en les quals hem reflexionat sobre la importància de ser “jardiners de pau”. A classe, hem parlat i treballat en les tutories diferents dinàmiques. També, hem decorat les nostres aules i vam poder assistir a la formació a càrrec de la nostra germana FMMDP, Mª Ángeles Gómez-Limón. Al pati, hem suat la samarreta i hem corregut, sumant quilòmetres que ens acostin diferents zones de conflicte (Mali, Moçambic, Camerun…). I, finalment, junts hem resat per la pau.

 

Però el nostre objectiu ha d’anar molt més allà d’una setmana. És a les nostres mans sembrar aquestes llavors de pau en els nostres actes quotidians. Aquestes llavors han de ser el respecte, la tolerància i la igualtat. Cadascun ha de plantar-les, adobar-les, regar-les diàriament i podar-les. Només així aconseguirem un món més just, solidari i en pau.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Escola Anna Mogas

Escola Anna Mogas

Relacionat

Altres entrades