L’empremta que deixem

Cada estudiant que passa per les nostres classes, deixa un record, una petjada que sempre es queda amb nosaltres i ens converteix en el que és la nostra escola. Durant la seva etapa escolar lliuren el seu treball, el seu esforç, la seva dedicació, els seus somnis i il·lusions. I així, passen a formar part de nosaltres, com les línies que componen l’empremta dactilar. Els hem acompanyat en el camí fins a la seva maduresa per a convertir-se en ciutadans i ciutadanes del segle XXI, compromesos amb el seu temps i amb la societat.
I nosaltres? Ens recordaran?

Haurem deixat empremta en el seu cor?

Comparteix!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Escola Anna Mogas

Escola Anna Mogas

Relacionat

Altres entrades