SOM MÉS

Aquest curs som més! Comptem amb un nou centre d’ensenyament de Primer Cicle d’Educació Infantil a Andújar (Jaén). Encara que molts ja ho sabíeu, al setembre va obrir les seves portes el C.E.I. Madre del Divino Pastor, acollint a 29 alumnes de 0 a 3 anys. Allà, els nostres “nens” aniran creixent a poc a poc sota la mirada de les nostres mestres: Esther, María, Eli, Almudena i Laura. A més, la Pilar cuina uns plats d’una dieta rica i saludable perquè els nostres nens i nenes creixin forts i sans. 

 

Seguint el nostre estil educatiu que busca el desenvolupament integral de la persona en les seves dimensions física, emocional, afectiva, social, cognitiva i artística, apliquem a l’aula pràctiques educatives basades en experiències d’aprenentatge significatives i emocionalment positives. L’experimentació i el joc són les eines perquè els nostres alumnes més petits aprenguin.Tot això sota un clima de confiança i afecte en unes modernes instal·lacions, adequades a les necessitats de cada edat.

 

Comptar amb els cursos del Primer Cicle d’Educació Infantil (0-3 anys), permet als nostres alumnes una continuïtat educativa a través dels diferents cicles i etapes, que millora la seva autoestima i seguretat. En la nostra Fundació comptem amb 4 centres que cobreixen totalment o parcialment el Primer Cicle d’Educació Infantil:

 

Continuem així apostant per una educació de qualitat, basada en la proximitat i la cura, adaptant-nos a les necessitats de la societat, facilitant la conciliació. Volem respondre a la crida que va sentir María Anna Mogas quan va començar el seu projecte educatiu en ple segle XXI: “educar amb amor de mare”.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Escola Anna Mogas

Escola Anna Mogas

Relacionat

Altres entrades