La cura de la casa comuna

En aquest tercer trimestre continuem amb el nostre projecte “Esport i Sostenibilitat”, que ens permet treballar a les nostres aules els Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS) relacionats amb la salut, la inclusió i la cura del medi ambient. 

La cura de la casa comuna, serà l’objectiu a treballar aquest trimestre a través de diferents activitats, en les quals els nostres alumnes i alumnes prendran consciència de la importància de la cura del nostre planeta. La situació climàtica que estem vivint ja ens indica que la Terra ens necessita i que és a les nostres mans cuidar-la i preservar-la per a futures generacions. 

Realitzar un consum responsable de l’aigua, estalviar energia, no balafiar els recursos. reciclar, cuidar de la naturalesa, respectar als animals i els seus hàbitats,… són algunes de les accions que estan al nostre abast. També apostar per un transport que contamini menys, com caminar o moure’s amb bici, pot ser una altra de les mesures que podem prendre, ja que a més de no contaminar, són beneficioses per a la nostra salut. 

D’aquí a final de curs es duran a terme tutories, plantació de llavors, activitats de *plogging (pràctica que combina l’exercici a l’aire lliure amb la recollida de residus)… i així promoure la cura de la casa comuna.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Escola Anna Mogas

Escola Anna Mogas

Relacionat

Altres entrades