ESTADES A RENDCOMB COLLEGE

L’escola Anna Mogas promou estades a l’estranger per a potenciar l’anglès dels nostres alumnes. Aquestes estades es realitzen a Rendcomb College amb l’empresa Anglo-connection. En concret, els alumnes estan ubicats entre Cirencester i Cheltenham (Bristol i OXford). L’objectiu de les estades és potenciar la capacitat comunicativa dels alumnes. Durant el matí es realitzen les classes  i cada tarda tenen activitats a escollir (fútbol, voleibol, bàsquet, waterpolo, tenis, ping-pong, criquet, treballs manuals, teatre…). A les nits, després de sopar, tenen una activitat diferent (karaoke, gimcanes, disco, talent shows…). També poden conèixer l’entorn i cultura del país, ja que es realitzen sortides de mig dia i dia sencer.

L’escola aposta per a les estades a l’estranger com una gran oportunitat per a conèixer altres cultures, viure noves experiències, adquirir nous coneixements i millorar un nou idioma.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Escola Anna Mogas

Escola Anna Mogas

Relacionat

Altres entrades