Batxillerat Dual

Batxillerat Dual: Un programa que s'adapta a tu

El Diploma Dual® és el programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat creat i desenvolupat per Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units.

Mitjançant aquest programa els alumnes obtindran la titulació pròpia del nostre país, el batxillerat, i l’American High School Diploma, que és la mateixa titulació que reben els alumnes dels Estats Units.

El programa educatiu es realitza en modalitat online i això permet als alumnes organitzar-se tenint en compte les seves necessitats. Per tal d’obtenir el Diploma Dual® han de cursar un total de 6 matèries, de les quals 4 pertanyen al currículum obligatori i 2 d’optatives. La resta de matèries és convaliden pels estudis realitzats.

Els alumnes poden començar el programa a 2n, 3r, 4t d’ESO o Batxillerat, tot i que des de Academica International Studies es recomana començar el més aviat posible, per tal de poder adaptar millor la distribució de les matèries a la càrrega lectiva que aquestes suposen.

Si esteu interessats a conèixer més aquest programa educatiu, us convidem a visitar la seva pàgina web: https://www.academica.school/

Si voleu més informació del Batxillerat Dual / High School Diploma, cliqueu al següent botó:

cartell_academica_1